8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třezalkový přírodní olej 115ml

 Třezalkový přírodní olej 115mlDetail 
Třezalkový přírodní olej 115ml
Třezalkový přírodní olej 115ml
svatojánský
Obsah: 115 ml
Trvanlivost: 7 / 2025
Vyrobeno v ČR.

Třezalka, královna svatojánského kvítí, je v tradičním léčitelství používána odpradávna. Třezalku na výrobu Svatojánského třezalkového oleje sami ručně sbíráme v období kolem letního slunovratu. Díky tomu, že macerujeme pouze správně nakvetlou a čerstvou třezalku a nepoužíváme žádné chemické přísady, získáváme velmi kvalitní, sytě červeně zbarvený olej. Třezalkový olej lze použít při masážích bolavých zad a svalů, profesionální maséři na něm oceňují velmi dobré prokrvující účinky s rychlým nástupem (do 5 minut) a trváním až 2 hodiny (potvrzeno také při dermálních testech na Lékařské fakultě UK). Nezastupitelný je zejména při speciální Breussově masáži. Přípravek zjemňuje a zklidňuje suchou, citlivou a podrážděnou pleť, skvěle regeneruje pokožku po spálení od sluníčka, při popáleninách, opruzeninách či proleženinách. Díky svým hojivým a protizánětlivým účinkům se třezalkový olej hodí i k péči o jizvy. Ideální je nanášet olej těsně po koupeli na vlhkou pokožku a důkladně jej vetřít. Přípravek je výborný také přímo do koupele, uvolňuje tělo i ducha a příjemně promašťuje suchou či ekzematickou pokožku. Při nemocech dýchacích cest můžete na prsa přikládat teplé obklady s třezalkovým olejem, které usnadňují odkašlávání. Potírání spánků třezalkovým olejem pomáhá při migrénách a neurózách, bylina má totiž prokazatelné zklidňující a antidepresivní účinky.

Použití: Potírání kůže, masáže svalů, koupelový olej (do koupele vmíchejte 1-2 polévkové lžíce). Zvyšuje citlivost pokožky na sluneční záření, nepoužívejte jej před opalováním.

Složení: extrakt z květů třezalky tečkované, panenský (za studena lisovaný) slunečnicový olej, vitamín E.
Toto zboží je skladem
Expedováno 30
Cena : 49500 bodů
Další zboží v této kategorii
Cena : 150000 bodů
Vzorek Burberry Rhythm
Toaletní voda pro ženy
Cena : 8000 bodů
Revalid Hair Complex 60<span style='font-size:12px;'>…</span>
přispívá k stavu vlasů a pokožky
Cena : 99500 bodů
Cena : 49500 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !